logo
Menu

Aanmelden bij tandartspraktijk De Tandartsengroep

Inschrijven

Meestal zijn wij in staat om nieuwe patiënten aan te nemen. Mocht u zich willen aanmelden, dan verzoeken wij u om ons te bellen op 015 - 212 22 68. Dit kan dagelijks tussen 09:30 en 16:00 uur. Onze receptioniste kan u dan inlichten over de laatste stand van zaken met betrekking tot mogelijk beschikbaar komende plekken.

Aanmelden

Bij aanmelding als nieuwe patiënt krijgt u van ons een medische en tandheelkundige vragenlijst toegestuurd. U kunt deze formulieren ook invullen via de website. Nadat we deze vragenlijst volledig ingevuld van u terug hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor het maken van de eerste afspraak.

Tijdens het eerste bezoek wordt allereerst de vragenlijst met u doorgenomen en kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens vindt er een uitgebreid mondonderzoek plaats en worden er röntgenfoto's gemaakt. De uitkomst van deze onderzoeken wordt direct met u besproken. Als het een uitgebreid behandelplan betreft, wordt er een aparte afspraak gemaakt.

Wij vinden het van het grootste belang dat de behandeling in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect wordt uitgevoerd. Het is mogelijk dat onze benadering niet bij u past. Of dat uw wensen niet aansluiten bij de mondzorg welke wij bieden. Het is dan voor beide partijen zinvol om dit in een zo vroeg stadium van de behandeling te onderkennen en te bespreken. Daarom is uw inschrijving in de praktijk pas definitief na de eerste kennismaking met de tandarts.