logo
Menu

Mondhygiënist

A. Kiené

Begonnen in de tandtechniek met het maken van kroon- en brugwerk, daarna verder gegaan in de mondhygiëne. Na mijn studie heb ik een paar jaar in een parodontologie- en implantologiekliniek gewerkt in Rotterdam. Deze periode heeft me gevormd en mij wegwijs gemaakt in het protocolmatig werken en handelen. Een deel van mijn studie heb ik in Finland genoten en ook na mijn studie ben ik er een paar jaar werkzaam geweest als tandtechnieker.

Sinds een paar jaar ben ik werkzaam bij De Tandartsengroep in Delft als mondhygiënist alwaar ik de parodontale- en mondhygiënebehandelingen op mij neem. Doordat er veel samen wordt gewerkt met de tandartsen in de praktijk is er snel en goed overleg mogelijk. Hierdoor kan er efficiënt en doelmatig behandeld worden.

Een goede gebitsverzorging zie ik als de basis voor een gezond gebit en gezond parodontium. Hier besteed ik bij de behandelingen veel aandacht aan. Verder vind ik dat goede communicatie en individuele begeleiding belangrijke aspecten zijn die leiden tot goed behandelingsresultaat.

A. Kiené