logo
Menu

Tandarts B. Gharavi draagt zijn patiënten over aan De Tandartsengroep

Tandarts B. Gharavi zal zijn werkzaamheden aan de Bagijnhof te Delft neerleggen per 17 juni 2017. Tot dit besluit is hij gekomen omdat het voeren van een solopraktijk steeds lastiger en kostbaarder is geworden in deze tijd.

Na gesprekken met diverse collega’s in Delft, heeft hij besloten zijn patiënten over te dragen aan De Tandartsengroep. "Deze moderne groepspraktijk staat goed aangeschreven en heeft diverse specialisaties in huis. De vele prettige gesprekken, die ik met De Tandartsengroep heb gevoerd, hebben mij gesterkt in het vertrouwen in deze praktijk."

Wat betekent dit voor mij als patiënt?

  • De Tandartsengroep is slechts 600 meter verwijderd van de oude praktijk aan de Bagijnhof 1
  • Alle patiëntendossiers worden netjes overgedragen
  • U wordt behandeld in een moderne praktijk met diverse specialisaties in huis

Blijft mijn afspraak staan?

Ondanks het feit dat De Tandartsengroep er naar streeft om de praktijkovername zo rimpelloos mogelijk te laten plaatsvinden, kan het zijn dat reeds gemaakte afspraken toch verzet moeten worden. De Tandartsengroep neemt dan tijdig contact met u op.

Het is begrijpelijk dat een nieuwe praktijk en locatie voor u even wennen is. Wij heten u van harte welkom en zullen er alles aan doen u zich thuis te laten voelen binnen onze praktijk. Heeft u vragen? Maak dan gebruik van het getoonde reactieformulier of bel  015 - 212 22 68