logo
Menu

Studenten Tandarts

Studenten

Wij realiseren ons dat je in studententijd veel aan je hoofd hebt. Studie, kamer, nieuw sociaal leven, etc. Het overstappen naar een nieuwe tandarts kan best ook een beetje eng zijn. Veel studenten gaan dan ook niet meer (geregeld) naar de tandarts omdat de afstand tot hun ouderlijke tandarts te groot wordt. Voor een controle afspraak van 10 minuten moet de student al gauw meer dan een uur reizen.

Het blijft echter van belang je gebit periodiek te laten controleren, zeker op momenten in je leven waarin je levensstijl verandert en problemen zich gemakkelijker voor kunnen doen. Bij deze maken wij kenbaar het leuk te vinden studenten te behandelen en heten jullie welkom.

Kosten

Tandheelkunde onder de 18 jaar zit in het basispakket: (kronen en beugels uitgezonderd). Doorgaans zal de behandeling kosteloos zijn of zal er een kleine bijdrage verschuldigd zijn.

Vanaf 18 jaar en ouder gaat de rekening direct naar de zorgverzekeraar indien je een aanvullende tandartsverzekering hebt. Let op, indien je een verzekering hebt waarbij niet 100% wordt vergoed, krijg je een factuur thuis (of bij je ouders) voor het restbedrag.