logo
Menu

Algemene tandheelkunde, uitgebreide rehabilitaties en gebitsprothesen. Tevens praktijkhouder.

S.A. El Boushy

S.A. El Boushy is in 1962 in Caïro Egypte geboren. Op zijn 7e levensjaar is hij naar Nederland met zijn ouders geëmigreerd. Zijn vader is in Nederland gepromoveerd en werd een functie aangeboden aan de landbouw universiteit in Wageningen. El Boushy deed zijn VWO in Veenendaal en studeerde tandheelkunde in Utrecht, waar hij in 1985, op 23 jarige als tandarts afstudeerde.

Na zijn afstuderen heeft hij kort in Nederland in verschillende praktijken waargenomen waarna hij naar West-Duitsland is vertrokken, omdat er toen in Nederlands een tandartsen overschot was. Daar heeft hij ruim 3 jaar in een grote en moderne groepspraktijk gewerkt waar hij algemene tandheelkunde in de breedste zin van het woord heeft uitgeoefend. Hij heeft hier veel ervaring opgedaan met uitgebreid kroon- en brugwerk en kleine chirurgische ingrepen. Tevens heeft hij hier tezamen met een anesthesist patiënten onder volledige narcose behandeld. In deze periode heeft hij ook leren werken met lachgas en zich in hypnose verdiept als middel om angstige patiënten te helpen. Na deze drie jaar heeft hij (een andere kant in hem) bedrijfskunde gestudeerd en haalde in 1991 zijn M.B.A. in Bradford (UK).

Hij heeft 10 jaar een eigen praktijk gehad in Rotterdam Kralingen. Naast tandarts is hij ook trainer. Hij heeft in het verleden voor Coaching 2000 en BGL en partners trainingen gegeven, ook aan grote bedrijven zoals bv. KLM. Hij geeft nog steeds trainingen aan tandartsen, welke hij ook coacht.

Sinds 2004 is hij in Delft praktijkhouder, algemeen practicus en algemeen manager. Naast de werkzaamheden op de praktijk, geeft hij nog steeds veel trainingen en is hij gestart met het ontwikkelen van video e-learning in en rond de tandartsenpraktijk. Hieruit is het bedrijf Dentallect ontstaan.

Hij kan gekarakteriseerd worden als een stevige allround practicus met een goed cosmetisch oog, een betrokken mens en sterke organisator.

Studieclub: Equal en DTG studieclub

 Beroepsvereniging: ANT en NMT

S.A. El Boushy, BIG 89020218602