logo
Menu

Algemene tandheelkunde

A.L.M. Lucasius

A.L.M. Lucasius is geboren op Curacao. Na de middelbare school is zij in 1976 naar Nederland vertrokken voor de studie tandheelkunde in Nijmegen. Deze studie heeft zij afgerond in 1981. Zij heeft vervolgens 3 jaar in WoIvega gewerkt en is in 1985 terug gegaan naar Curacao waar zij een groepspraktijk is begonnen. Naast de algemene tandheelkunde beoefende zij ook altijd de orthodontie als algemeen practicus. 

In 1999 is zij bevallen van een pracht zoon die op Curacao is grootgebracht en inmiddels studeert in Nederland.
In 2007 is zij aan de Universiteit op Curacao de studie MBA general management begonnen en heeft die afgerond in 2010.
In 2017 is de praktijk op Curacao verkocht en in 2019 heeft zij zich aangesloten bij de Tandartsengroep in Delft. Een hele prettige en fijne organisatie. Indrukwekkend. 

Het werken in een teamverband heeft haar altijd aangetrokken en binnen de Tandartsengroep is de communicatie heel sterk en wordt het belang hiervan benadrukt. Door de verschillende deelspecialisaties van de tandartsen binnen het team kun je heel prettig een patiënt bespreken indien noodzakelijk en vervolgens optimaal behandelen. De algemene tandheelkunde is nog steeds een uitdaging voor haar met de vele vernieuwingen in de tandheelkunde en het kunnen toepassen op de patiënt voor een altijd fraai resultaat. Aspecten die blijven bijdragen ook al heeft zij meer dan 35 jaar ervaring. 

Naast haar professie heeft zij een passie voor alles wat met esthetiek en creativiteit heeft te maken. Dat gaat van architectuur en techniek, naar kunst, dans en muziek. Het menselijk brein lijkt onuitputtelijk.

A.L.M. Lucasius, BIG 89022589802