logo
Menu

Algemene tandheelkunde

E. Overweg

Ik ben geboren en getogen in het oosten van het land. Na mijn VWO in Hardenberg, ben ik tandheelkunde gaan studeren in Groningen en heb mijn studie op mijn 24e in 2005 afgerond. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt en sinds juni 2011 ben ik met veel plezier werkzaam bij de tandartsengroep. Wat mij het meest aanspreekt aan deze praktijk is het teamconcept; werken binnen een gezellig en goed georganiseerd team, waar veel ruimte is voor intercollegiaal overleg.

Mijn grootste hobby is reizen, ik vind het geweldig om landen en culturen van dichtbij te ervaren. Als tandarts ben ik ook diverse keren werkzaam geweest als vrijwilliger in het buitenland. Daar heb ik deelgenomen aan dental camps in Kenia en Nepal, om de lokale bevolking van hun pijn af te helpen. Zeer bijzondere en dankbare ervaringen.

Ik houd mij bezig met de algemene tandheelkunde en ben lid van de Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde (NMT). Ook sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Studieclub: DTG

E. Overweg, BIG 39063673602