logo
Menu

Tandheelkunde met persoonlijk contact

Over onze tandartspraktijk in Delft

De Tandartsengroep is één van de oudste tandartspraktijken in Delft, waar reeds 2 generaties tandartsen ons voor gingen. Het is een moderne praktijk waar de medewerkers streven naar het aanbieden van hoogwaardige tandheelkunde zorg. Het team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en past de meeste moderne technieken toe. De apparatuur is modern en gebruikte materialen (waaronder digitale röntgen en de operatie microscoop) zijn van hoge kwaliteit.

Onze visie

In het uitoefenen van ons beroep staat u centraal. Dat betekent dat wij u vragen naar uw tandheelkundige klachten en wensen en ons daarvoor inzetten tevens bespreken we graag de verschillende behandelmogelijkheden met u.

Ons doel

In beginsel zijn wij preventief ingesteld (wij proberen behandelingen te voorkomen) en zijn op gebitsbehoud gefocust. Ons streven is, indien mogelijk, een gezond en goed functionerend gebit. Daarnaast streven wij er ook naar het gebit er zo goed mogelijk uit te laten zien. Dit met behoud van het persoonlijke en natuurlijke karakter.

Wij verwachten van onze patiënten ook iets. Klinisch onderzoek wijst keer op keer uit dat de basis van iedere succesvolle behandeling en een cosmetisch goed resultaat een schone mond is. Van patiënten die zich bij ons aanmelden voor cosmetische zorg wordt verwacht dat zij een goede mondhygiëne hebben! Daar tegenover staat dat onze mondhygiënisten en preventie assistenten u graag helpen bij het verbeteren van resultaten.

Helaas realiseren wij ons goed dat gebitsbehoud niet bij iedereen altijd tot de mogelijkheden behoort. Derhalve begeleiden wij ook mensen welke met gebitsverlies te kampen hebben en helpen wij hen zoeken naar passende oplossingen (bijvoorbeeld implantaten of een goed functionerende prothese) indien zij dit wensen.

Wij realiseren ons dat een goede communicatie van belang is om u in een praktijk op uw gemak te kunnen voelen en besteden daarom binnen het team hier veel aandacht aan.

Kwalitatief hoogwaardige zorg

De Tandartsengroep kiest ervoor kwalitatief hoogwaardige zorg aan te bieden en dit voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Bekijk hier wat u van ons kunt verwachten...

De Tandartsengroep

Het team bestaat uit 6 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 2 preventie assistenten, een tandtechnieker en diverse tandheelkundige medewerkers. Naast reguliere tandheelkundige zorg, kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, parodontologie, endodontologie, implantologie, esthetische tandheelkunde en prothesen. Bijna alle tandartsen zijn in Nederland afgestudeerd en hebben naast een grote ervaring op het gebied van algemene tandheelkunde ook hun eigen specialisatie binnen de tandheelkunde.

Maak kennis met De Tandartsengroep